RazorPit Slide – barberblads sliber

Reklame
RazorPit Slide

Lige om kort tid vil du måske stifte bekendtskab med RazorPit Slide. Det er nemlig et af produkterne der er med i Løvens Hule på DR1. Det bliver sendt kl.20.45 hvis det er du vil se nærmere og ellers er det at finde on demand på dr.dk efterfølgende 😉

RazorPit Slide er lettere genialt, hvis jeg selv skal sige det, da det bruges til at slibe dine gamle barberblade, så de kan bruges igen og igen! Faktisk forlænger de barberbladets levetid med op til 6 gange. Så er der da i den grad sparet en masse penge!!

Jeg har personligt epileret mine ben i lang tid, men i sommers røg jeg på skraberen.. og den kunne i den grad godt trænge til en opfrisker. Så den her er bestilt hjem… for så kan både mig og manden jo få god brug af den 😉

Andre fordele er at den skåner miljøet, renser bladet og giver minimum 150 perfekte barberinger med samme blad. Win, win og win!

Den fås i både i sort, pink og hvid. Men lige nu kører nicehair.dk faktisk med et super tilbud. En RazorPit Slide og en Gilette Fusion Proglide shaver til kun 139 kr. Normal prisen er på 308 kr!!

Mere info kan ses på RazorPit.com hvor der også ligger en instruktionsvideo.

Jeg skal gerne vende retur med en anmeldelse når jeg har haft brugt den lidt, hvad siger i til det? 🙂 Håber i kan bruge tippet!

Indlægget indeholder affiliate links

RazorPit Slide

4 comments

  1. Sjovt, at der lige nøjagtigt skulle dukke et indlæg op i mit Bloglovin feed samtidig med, at jeg er på nicehair og er ved at købe Razorpit’en :Hot: :Laugh:
    Men hvad pokker er mon forskellen på Original, Slide og Teneo????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.