Essie Fall 2015 Collection – swatches

Reklame

essie fall 2015 collection

Så landede Essie Fall 2015 collection endelig på matriklen! Jeg har virkelig set frem til disse farver siden jeg så dem første gang tilbage i juli måned. Især In The Lobby og Bell-Bottom Blues og lad mig bare sige det sådan, de skuffede heldigvis ikke! :smirk:

Kollektionens farver skriger hygge med varm kakao og en vamset sweater indenfor til mig, så et eller andet har de vidst ramt rigtigt :relaxed: Men skal vi ikke bare springe ud i det? :dancer: :dancer:

Essie Bell-Bottom Blues

En super smuk dyb indigo blå med det smukkeste shimmer, den dækker så fælt pænt ved et enkelt lag. Jeg er MEGA fan af Bell-Bottom Blues :heart_eyes: :heart_eyes: :cupid:

Essie Bell Bottom Blues essie fall 2015 collection

Essie Color Binge

Pæn rød med orange undertoner. Ikke så meget nyt i den her, essie har det jo med at spytte røde ud på samlebånd, så den var ingen overraskelse. Den skal have to lag så man ikke kan se neglen igennem 🙂

Essie Color Binge essie fall 2015 collection

Essie Frock ‘N Roll

Den er sgu lidt svær at beskrive, når man ser den i flasken så har den en smule lilla undertoner og derfor regnede jeg slet ikke med den vil se sådan her ud når den kom på. Men det gør heldigvis ikke noget, den er stadig vildt pæn.

Dækker rigtig godt ved et enkelt lag. :thumbsup:

Essie Frock N Roll essie fall 2015 collection

Essie In The Lobby

Jeg skrev jo som sagt de heldigvis ikke skuffede, det gjorde den her skam heller ikke. Men jeg havde forventet den var en smule mere lilla i det. Men jeg er stadig vild med den! :heart:

To lag skal den dog have for at dække helt.
Essie In The Lobby essie fall 2015 collection

Essie Leggy Legend

Lakken der også ligger navn til årets kollektion. Det er en bronze farvet lak med en shimmer i som så også gør den let metallisk udseende. Troede faktisk den ville være meget mere metallisk i det når jeg blot så på flasken. Den her går helt sikkert også rigtig godt til jul.

Men farven passer virkelig godt ind i efterårets tendenser så den har de altså ramt meget godt :smiley: Den dækker fint ved et enkelt lag.

Essie Leggy Legend essie fall 2015 collection

Essie With the Band

Bordeux farvet står der i pressematerialet. Jeg vil nok mere kalde den brændt rød med lidt orange undertoner i. Lidt støvet over sig også. Ikke rigtig lige min kop the dog.

Den dækker ved to lag, da det ellers er for nemt at se neglen igennem. :blush:

Essie With The Band essie fall 2015 collection

Overall så synes jeg at kollektionen er meget vellykket og passer virkelig godt ind i efterårets farvepalette. Kollektionen er ude nu koster 99,95 kr. vejl. og de kan findes bla. i Matas og på Matas.dk :smirk:

Hvad synes i om kollektionen? Har i allerede været ude og få fingrene i den? :nail_care:

Essie Fall 2015 collection

4 comments

  1. wauw hvor er de vildt flotte alle sammen (arrgh – lige undtagen den i guld…)
    – og jeg må altså endnu engang fortælle, at du er vildt dygtig til at lægge lakken på… så pænt!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.