Foxy Paws Oh Thats Intense (HOLO!)

Reklame

Foxy Paws Oh Thats Intense

Se den her smukling skulle jeg have vist jer for små to uger siden. Men så blev jeg kaldt på job og så blev jeg syg. Bah! Men nu skal det altså være! I skal jo også have chancen for at få flotte lilla holo negle jo :heart_eyes: Det kunne måske endda være et bud på en nytårs lak? :boom: :fireworks:

Denne her lak er en del af The Holiday Collection, som indeholder 8 lakker i alt. Dem i kan se herunder 🙂 Rigtig spændende udvalg og lækre efterårs- og vinterfarver :smirk:

foxy paws the holiday

Jeg har fået to af lakkerne tilsendt som i skal se på og den første er jo så den her 😉

Foxy Paws Oh Thats Intense

Lakken dækker så super lækkert med en enkelt lag. Den er rigtig nem at arbejde med og er faktisk lidt af en holo drøm. I hvert fald for mit vedkommende. jeg elsker jo lilla og jeg elsker jo holo 😉

Lige præcis holoen her i er en drøm. Jeg elsker at den både har almindelig holo men også en lille bitte smule holo glitter som pibler frem hist og her. Navnet må siges at ramme plet for farven og holoen er virkelig intens :sunglasses: I love it!

Foxy Paws Oh Thats Intense

Sammenlignet med andre lilla holo lakker jeg har, så må jeg sige den her er den bedste af dem. Så jeg er rigtig glad for at få lov til at prøve den her :purple_heart:

Foxy Paws Oh Thats Intense

Lakkerne koster alle mellem 69-75 kr. og kan købes lige nu på Foxy Paws Polish. Det er en dansk webshop, så der skal i altså ikke bekymre jer om andet end hvor mange af dem her i altså kan undvære 😉 Jeg skal i hvert fald have minimum 2 mere fra kollektionen! :heart_eyes:

Hvad synes i om den og kan i overhovedet undvære den her i jeres samling? 😀

Foxy Paws Oh Thats Intense

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.