Essie Retro Revival

 

Essie-Nail-Polish-Starry-Starry-Night-debuted-1985
Essie Starry Starry Night

Jeg tror alle som elsker neglelak, på den mere samleragtige måde som jeg i hvert fald gør, har den der ene lak, som bare er umulig at skaffe, men man stadig drømmer om. Sådan er der rigtig mange der har haft det med Essie Starry Starry Night.

Jeg er ikke en af dem som der sådan obsesser over en farve og vil give flere hundrede kroner for en lak, som i dette tilfælde lå på priser fra 800 kr. og op. Eller altså der har da været en Chanel der har kostet lidt mere end normalprisen, men hey det er altså også Chanel :joy:

Men nu reviver Essie altså en del af deres gamle farver hvor blandt andet at Starry Starry Night er imellem. Dog er der allerede meldinger om at den altså ikke helt er som originalen. Så jeg tvivler på det får prisen på de originale til at rasle ned.

Det er planen at kollektionen kommer til Danmark, men jeg har ikke noget info på endnu om hvornår det kan være, men råber selvfølgelig højt når det er jeg hører noget. Så nu kan vi kan jo kun krydse fingre og vente på nyt 🙂 Jeg glæder mig til at se nærmere på dem alle og forhåbentlig også kunne vise jer dem :blush:

Imens så kan i se hele kollektionen herunder og se om der er andre af de gamle klassikere i kunne falde for. Farverne er i øvrigt ude i andre lande og på Essie.com, så skal man ud og rejse kan i jo passende se efter dem der 🙂 Ellers er der jo altid eBay 😉

Kan i øvrigt afsløre allerede nu at juleaftens lågen gemmer på Essie goodies. Så husk at deltage der, ja og i de andre låger også selvfølgelig 😉

Essie Retro Revival
Essie Retro Revival
Essie-Nail-Polish-Birthday-Suit-debuted-1981
Birthday Suit

 

Essie-Nail-Polish-Bikini-Martini-debuted-2006
Bikini Martini
Essie-Nail-Polish-Sequin-Sash-debuted-2005
Essie Sequin Sash
Essie-Nail-Polish-Life-Party-debuted-2002
Life Party
Essie-Nail-Polish-Cabana-Boy-debuted-2005
Cabana Boy

Essie Retro Revival

4 comments

  1. :Heart: :Heart: :Heart: :Heart: :Heart: :Heart: :Heart: Aaarrghhh hvor fedt :Laugh: Jeg hører nemlig heller ikke lige til dem, der bruger så mange penge på en Essie lak :StickingOutTongue:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.