Chanel Summer 2016 Nail Polish

Der tikkede en mail ind igår om at Chanels sommer kollektion 2016 er ude på Chanel.com, så tænkte jeg vil dele dem med jer 🙂 Dem vil jeg aldrig snyde jer for 😛

Dermed ikke sagt de er tilgængelige i Danmark, for det er jo altid lidt af en gåde hvornår de egentlig er her.. Og hvor de vil blive solgt ligeså. De har jo desuden reformuleret deres lakker og de er blevet til “gel-lakker” så vidt jeg har forstået.

Prisen er også steget til 200 kr. stykket. Så man må jo håbe at de er blevet rent faktisk gel-like lakker de har lavet. Alle de gamle lakker i deres sortiment bliver ligeså stille udfaset. I min matas i Glostrup, havde de stadig en masse af de gamle lakker, så jeg gætter på de bliver der til de er udsolgt.

Sommer kollektionen sidste år, den kom i øvrigt kun i Magasin, så det kan jo være det er samme tilfælde i år. Men lad mig rigtig gerne høre hvis nogen spotter dem nogensteder 🙂

Chanel Summer 2016 Nail Polish
Chanel Summer 2016 Turban – Canotier – Espadrilles – Cavalier – Emeraude

Jeg ved ikke helt liiige hvad jeg skal synes om dem her. Måske jeg kan bedømme dem lidt bedre når jeg ser dem IRL. Jeg er jo heller ikke helt vild med de har fjernet navnet fra forsiden af flakonen.

Jeg synes virkelig det er fandens ærgerligt. De ligner helt vildt Calvin Kleins flakoner nu og de ser, sorry to say, lidt billige ud 🙁 Så jeg håber at den nye lak formular opvejer designet. Hvad siger i til forandringen?

Chanel Summer 2016 Nail Polish

7 comments

  1. Jeg kan godt lide den yderst til venstre, men generelt er jeg og Chanel lakker ikke gode venner. Synes de er for tynde og flydende. Måske den nye formel så er bedre til mig. Kh. Birgitte

    1. Jeg tror helt bestemt den nye formel er bedre så, den er tykkere synes jeg, så det kan være du skal give det en chance mere ;D Matas Glostrup har dem i hvert fald nu 😀

  2. Sidste års sommerkollektion (Lavanda, Mediterranée, Terrana osv.) kunne man da også få hos Matas og andre forhandlere? Medmindre der var en anden kollektion, jeg ikke kender til.

    1. Det må have været en selvstændig matas så, jeg fik at vide i min lokale at det kun var i Magasin nemlig 🙁 Hvor jeg så også endte med at købe mine

    2. Men hurraaaa min lokale Matas har dem, så det ser ikke ud til vi bliver snydt den her gang 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.