Essie Signature Smile

– Reklame – Lakken har jeg selv købt, men indlægget indeholder affiliatelinks.

Hvis i kan huske for et stykke tid siden, så var jeg hoppet i at købe et par nye neglelakker, trods jeg ellers prøver at komme af med dem jeg har. Men altså nogle gange… så caver jeg og køber alligevel en ny. Bare fordi altså jeg skal jo prøve den ik 🙂 Men der var jeg lidt skuffet over dækkeevnen på dens makker, On The List, ja også den her som jeg havde på en enkelt negl.

Men denne gang synes jeg den dækkede bedre ved to lag, så det er da en forbedring. Nu håber jeg bare den kan holde lige så godt som sidst også, for det gør den 🙂

Anywho den her lak er Essie Signature Smile og kan lige nu købes på Matas.dk for 89,95 kr. der kan spares en flad 20’er 😉 De kører med tilbud på essie frem til den 16. august… Uhh jeg er fristet kan jeg godt afsløre.

De her to nedenunder har jeg været mægtigt tæt på at klikke hjem.. Men ja jeg må ik! Den pinke hedder The it-Fac og den blå Surrounded og er altså på tilbud lige nu til 89,95. kr stykket…. Så hvis i ikke kan stå imod dem, så må i nyde dem på mine vegne 😉

Udover det kører jeg en lille giveaway på min facebook side lige nu for at fejre jeg er røget ned på 2000 likes, eller den svinger lidt omkring da der jo selvfølgelig straks var nogen som unlikede da jeg lavede giveawayen.

Så fejrer vi da bare 2000 likes et par gange eller 10 😉 Så kig forbi hvis i har lyst og deltag <3


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.