Pacman på lærred + en rabatkode

Reklame for Photowall

For et par uger siden blev jeg kontaktet af Photowall.com som ville lave et lille samarbejde, og give mig prikken over i’et i min stue. Altså det jeg manglede for at blive færdig med at indrette min stue. Hurra!

Det er næsten et år siden jeg flyttede ind og eftersom jeg startede året ud med at få solgt min sofa, endelig, så fik jeg også fat i en ny. Dermed kom jeg til det aller sidste problem i stuen. Den store tomme hvide væg bag min sofa.

Jeg havde ellers længe tænkt det var lige meget at få noget op der, fordi jeg netop jo kun ville se på det når jeg gik ind i stuen, men synes nu alligevel det var ret meget bart væg og nu var muligheden der pludselig for at fuldende stuen. Eller i hvert fald sofahjørnet. Spisebordet skal også skiftes ud, men det sker ikke foreløbig 😛

Så vi starter lige ud med et par før billeder.. og i må da indrømme at det er en stor bar hvid væg som bare mangler et billede ikke? 😀 Ikke mindst et par undervejs-samlings-billeder…

Ret bart ikke?
Blev mildest talt overrasket over størrelsen på kassen, havde ikke forventet at 150 cm var så meget…
Blev til gengæld overrasket over hvor nemt det var at sætte på den medfølgende ramme. Meget lige til og når jeg kan, så kan alle 😛 Et lille tip her, træstykkerne skal bare lægges helt ud til kanten, ikke som jeg har gjort, lavet et lille gap 😬
Det komplette billede spændt ud på rammen.

Jeg synes sgu det ser meget godt, det må jeg sige. Det er selvfølgelig noget man lige skal vænne sig til, med alt andet når der kommer en større ændring i ens hjem, men synes det passer godt ind og ikke mindst passer billedet til mig.

Ja beklager at billederne ikke er bedre, bolig-blogger bliver jeg nok aldrig, det var nok mere neglelak jeg skulle have holdt mig til! Men udover jeg har fået det her fine billede, så har jeg også fået en kode i kan benytte på sitet, så i kan få 25% rabat på alt hvad der er at vælge mellem på sitet. Og der er virkelig M E G E T ! Nå ja og så kan egne billeder også bruges, så mulighederne er uendelige!

Skal vi sige jeg brugte på den gode side af flere dage på at kigge igennem samtlige billeder der var derinde, man kan få på lærred i liggende format. Så det er små 10450 motiver jeg har kigget igennem(!) Klikket på hjertet på i hvert fald 100 af dem, for derefter sortere ned i favoritterne og til sidst ende på det her. Det hedder Midnight Snack og som i kan se er det et lidt nørdet billede, som varmer mit gamer hjerte.

De fleste af motiverne på sitet fås også som tapet og plakat, så hvad man nu er til, det kan fås. Nå men good luck siger jeg bare, skulle i kaste jer ud i at finde et billede at bruge koden på, hvilket jeg selvfølgelig håber på i gør 😀

(NOTE: Jeg får ikke nogen procenter af et evt. salg, det er blot en gave til jer læsere)

Apropos koden, så skal i selvfølgelig have den: mmdiscount2020 – og kan altså benyttes på Photowall – i vælger blot Danmark i dropdown menuen og browser løs. I kan spare 25% med koden 🙂 Enjoy!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.