Her sidder jeg en sen nattetime på jobbet og zapper gennem tv-kanalerne… Falder over Top 50 fashion dont’s på E! og synes det er morsomt at se Scrungie(eller hvordan den nu staves) ligger på en 5. plads, eftersom jeg er faldet over dem på et par blogge derude…. især i løbet af de seneste to-tre ugers tid…. Man kan jo kun håbe på at det program jeg så var fra 2003 eller lign…. 🙂

*Nu har jeg lige googlet mig frem til at det program jeg så var fra 2005… utroligt så hurtigt mode kan skifte fra no go til gogo 😉

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *