Wow…..


50 der følger med her i mit lille blogunivers! 😀 Alt for fedt og tusind tak til jer der følger med.. har overvejet lidt om jeg skulle holde en lille give-away på den baggrund ;D Men ska lige lure hvordan jeg skal gennemføre det.. Ja og præmien ville helt åbenlyst være en eller to neglelakke.. men så ska jeg jo lige finde nogen som jeg selv kan holde nallerne fra at åbne og prøve 😛 Men jeg vender stærkt tilbage når jeg lige har gennemskuet det 🙂

Tak til jer alle der læser med i hvert fald 🙂 I er meget værdsatte, hver eneste en af jer ;D

50 following me here on my little blog! 😀 So nice and a thousand thanks to you all 😀 Ive been thinking about making a little giveaway on that notice.. but i have to figure out how to do it.. since the price obviously would be one or more nail polishes.. But I have to find some i can keep my hands off and not try 😛 But i will get back on that as soon as ive figured it out 😉

Thanks to all of you that is following me, you are all much apreciated, every single one of you ;D

XO

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.