Jeg læser med på mange blogs efterhånden og mine yndlings er sjovt nok omkring negle men jeg har også en del omkring makeup. Og jeg har for nyligt opdaget Fashion & Beauty by Sofieden som er meget alsidigt men har en del om makeup.. Og en af mine anden passioner udover neglelak er mascara(bare spørg enhver af mine veninder :P) og Sofie har lavet en side omkring de mascara hun har prøvet og eftersom hun er dansk er de fleste nogen som burde være relative nemme at få fat. I hvert fald er det en fin side hun har med før og efter billeder 🙂

Så tjek den ud her

???

I read alot of nail blogs but also alot about makeup and one of my newly discovered is
Fashion & Beauty by Sofieden
She has a nice site with mascara review, so check her blog out 🙂

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *