Quick Tip #3


Jeg har bemærket mange ude i blogverdenen uploader deres billeder til f.eks photobucket og diverse andre steder. Men faktisk når man uploader et billeder her på bloggen så kan man hvis man har en Picasa Webalbum konto få dem lagt direkte der op. Hvis man har en gmail så har man også en konto der til. Så f.eks alle mine billeder jeg nogensinde har lagt op her på bloggen ved at uploade dem her, ligger derinde nu. Så kan man altid finde dem frem og man løber ikke tør for plads sådan lige med det samme og man kan nemt finde dem frem igen. Der kan være 500 billeder i et album og når det er fyldt op så laver den automatisk et nyt album.

I samme ombæring vil jeg da gerne dele min glæde for Picasa 3 som er googles eget photoredigerings program. Jeg har både Photoshop, Gimp og Picasa 3 liggende på min computer. Men det er langt de fleste gange jeg nøjes med at bruge Picasa til når jeg ska ligge vandmærke på mine billeder, beskære dem eller lign.

Link til Picasa Webalbum og Picasa 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.