Blog tip!


Jeg læser med på mange blogs efterhånden og mine yndlings er sjovt nok omkring negle men jeg har også en del omkring makeup. Og jeg har for nyligt opdaget Fashion & Beauty by Sofieden som er meget alsidigt men har en del om makeup.. Og en af mine anden passioner udover neglelak er mascara(bare spørg enhver af mine veninder :P) og Sofie har lavet en side omkring de mascara hun har prøvet og eftersom hun er dansk er de fleste nogen som burde være relative nemme at få fat. I hvert fald er det en fin side hun har med før og efter billeder 🙂

Så tjek den ud her

???

I read alot of nail blogs but also alot about makeup and one of my newly discovered is
Fashion & Beauty by Sofieden
She has a nice site with mascara review, so check her blog out 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.