Rasmus Seebach – Natteravn

Er jeg den eneste som er helt vild med den her sang? 😀 Han har virkelig en flot stemme og er jo en decideret hitmaker, præcis som sin far 😉 Og sad lidt tidligere og hørte NRJ fra Sverige og der ser den også til at være gået rent ind, de spillede den i hvert fald mindst 3 gange på 3 timer 😀

A Danish guy who is pretty hot right now 🙂 His father was a singer as well. He made the famous Apache song 😛 See it here! If you haven’t seen it before.. don’t be to scared! It was the seventies and people was allowed to look like him 😛 Oh well the theme is “native American” so that doesn’t help on their clothes either 😛 Oh and there is lyrics in the video if you wanna learn it 😀

2 comments

  1. NEJ! den er fantastisk! Har hørt den de sidste mange uger som en del af Party Playlisten 😛 kommer altid i godt humør af den.
    Selvom min veninde og jeg i et stivt øjeblik bestemte os at den sku hedde Knalderavn fordi vi sang “Jeg knalder kun dig” istedet for “kalder på dig”. heh.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.