Lidt nyt

Jeg udnyttede for et par dage siden at Magasin havde lidt online tilbud og fik fat i Clean Shower Fresh parfumen. Havde faktisk aldrig duftet til den før, så det var da lidt af et sats. Men jeg har kun hørt/læst godt om den så jeg var næsten sikker på den var en vinder… Og den dufter jo umådeligt godt, så den er jeg virkelig tilfreds med :)

Og så fik jeg også lige hevet en Mac lak med også. Jeg læst mig til at den skulle være et mareridt at lægge på, så ja glæder mig faktisk til at prøve den og se om jeg kan udrette mirakler :P

Found the Clean Perfume online on sale, so I had to get it… and of course a Mac polish :P

7 thoughts on “Lidt nyt

  1. Pingback: Lidt nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>