China Glaze – Kiwi Cool-Ada

Endnu en fra China Glaze’s Poolside kollektion 😀 En meget herlig grøn neon. Jeg tror også jeg skal have prøvet den her med en top coat på så den bliver lidt mere sparkling! 😉 Den dækker bedst ved 2 lag. Men tror 1 tykt lag godt kan gøre det. Den minder også meget om den gule China Glaze jeg viste i sidste uge. I hvert fald hvis jeg tænker på det som Scarlett skrev i en kommentar det er sgu lidt sjovt 😛

Lige nu sidder jeg på min sidste nattevagt og kl.7 så har jeg fri i en uge. Og min kæreste tar på skiferie her på lørdag, så jeg har et par dage alene hjemme. Så der får jeg nok lidt tid til at få taget en masse billeder af lakke, så jeg har lidt til den næste tid igen her på bloggen 🙂 Så hvis i falder over nogen på min oversigts side som i gerne vil have et billede af så må i endelig sige til 🙂 Jeg tar jo bare den lak jeg nu er i humør til at få prøvet 🙂

Another wonderful neon from the China Glaze Poolside collection ;D I love these, I just cant help it! Although it need a few coats before the coverage is at its best 🙂 Btw. if you have any requests to see any polishes that I have on my collection page, just say the word and I will get to it 🙂

7 comments

  1. Ah men den er der jo faktisk allerede et billede af på bloggen 😛 Dog ikke linket til på siden 😉 men den vil jeg sætte på listen af lakke der skal på så 🙂

 1. Du er hermed tagget til “The Versatile Blogger-award”. Jeg håber du vil lege med 🙂

  Reglerne er enkle:
  1: Du skal linke til den person som gav dig awarden (mig),
  2: Fortælle 7 facts om dig selv,
  3: Tagge/give en award til 15 andre.

  Du kan mit indlæg på http://www.soesblog.dk 🙂

  1. Tusind tak Søs 🙂 Jeg vil se om jeg kan finde tid til at lave den, håber ikke du vil blive ked af det hvis det ikke bliver lige med det samme, men det med tags og awards og især facts er jeg bare elendig til 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.