China Glaze – TTYL

Så har jeg da lige endnu en holo oppe i ærmet.. eller på neglene er det vel 😉 Og det var også en jeg fik i mit sidste trendsales kup 😀 Virkelig lækker lak og igen en 1 lags. Dem har jeg jo haft en del af på det sidste, men det er jo også bare rart, fordi så rækker lakken jo længere 😉 Det eneste jeg ikke er helt tilfreds med på det her billede er de lidt tørre neglebånd. Så dem beklager jeg 🙂

Kom til at tænke på om i egentlig foretrækker kun et enkelt billede eller gerne vil have et mere eller to endda? Eller om det bare skal være et stort som jeg har nu eller to store eller flere små? Så har oprettet en lille afstemning ude i siden, så stem gerne så jeg kan se hvad der er, ja stemning for 🙂

Another holo! I love these and especially when it have great coverage at 1 coat! 🙂
Oh and I wanted to hear what you guys prefer with my pictures, so please vote in the sidebar 🙂

7 comments

  1. I just voted: I’d like to see the polish in different lighting…so, YOUR time permitting, I’d at least like to see sun and shade…indoor lighting optional if you have time. I’m fine with the way you do it though since your blog is about how the color builds and I love that…makes your blog stand out. So if you kept doing what you’re doing, I’m good with that too.

    1. Thank you so much for taking the time to write this comment. I will surely try to see if I can do at least some of it.. But the sun thing is hard to do in a country with so little sun out 🙁 But I will see what I can do about it 🙂 So cool to know that you mention the color build since its exactly what I intended when I started doing it <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.