Nubar’s

February 10, 2011 |  by  |  blog, fun, nailpolish, neglelak

De her er nok de værste jeg har hvad angår at de bliver gamle hurtigt og skiller. Tror ikke jeg har andre hvor det går så stærkt, men det er ikke fordi jeg ikke kan bruge dem dog. Jeg har en fortynder fra Essie jeg kan putte i hvis det er jeg ikke kan få rystet mig ud af det værste. Det er stadig ærgerligt dog, da jeg virkelig elsker de her farver, de fleste af dem i det mindste :P

Anyways, er der nogen navne i vil vide så lægger i bare en kommentar :)

I think these Nubar’s are the worst at getting old fast. I don’t think I have a brand that is as fast to split as these, sadly :( I really love the colors I have. If you want names on any of the colors, just leave a comment :)

 


12 Comments


 1. Æv jeg var slet ikke klar over at de skiller så hurtigt, jeg oplever problemet med min elf lakker :(

  • Det gør nu heller ik så meget at de skiller, de skal bare rystes godt og så ka de sagtens bruges, fordi de bliver ikke specielt tykke eller klumpet af det :)

 2. lækkert udvalg! :) Hvad hedder den lysegrønne holo?

 3. Great collection :). One of mine separates too, but I just give it a good shake before use. What’s the light blue with the pink shimmer? 3rd in the 2nd row.

 4. Øv bøv.. Ellers nogle fantastiske farver. Men tak for indlægget og advarslen.
  Den mørkeviolet hvad hedder den?

 5. Øv det med at de skiller så hurtigt – har selv 4 nubar på vej til min samling. Hvad hedder de tre yderst til venstre på det første billede? :)

 6. I love Nubar. <3 But it's true they separate fastly and faster than other brands. Mine do that too. I give them a shake every now and then and it's just fine, the formula is still great. :)

Trackbacks

 1. Nubar’s

Leave a Reply