Chanel Golden Sand

Ja jeg nævnte jo jeg havde købt et par nye chanel lakker og den her er Chanel Golden Sand er den ene og den anden er også en “gammel”. Så ingen af de nye i den her omgang desværre 🙁 Men de var til gengæld lidt billigere end normalt, da det var nogen jeg havde fundet på TS 🙂

Jeg tænkte den ville være perfekt at være underlag til lidt leo-pletter. Så det har jeg forsøgt mig med. Ikke særlig imponerede forsøg dog. Jeg er ved at ha styr på det med at få det over på neglen sådan nogenlunde nemt. Nu mangler jeg bare lige og lure hvorfor der ikke kommer så meget farve med… Måske det er lakken? De burde jo ha været lidt mørkere pletterne, men er egentlig ganske tilfreds. Practice makes perfect. Så en eller anden dag har jeg det nok luret det 😉

Pladen jeg har brugt hedder M57 fra Konad og lakken jeg har brugt til pletterne er Essie – Licorice.

One of the new Chanel polishes I recently got.. Sorry its not one of the new ones 😛 The other one is an old favorite as well 😛 I thought it would be perfect for the base color for this pattern. But I think the color could be a bit darker. Maybe its the polish I used? I am somewhat happy with this, since its one of my better tries with the konading. Practice makes perfect… Someday I will master this! 😛

16 comments

  1. Pletterne sidder perfekt! Og det er den sværeste del 😉 Grunden til at det ikke er så tydeligt er helt klart lakken, kan anbefale en one-coat sort (som wetn’wild’s black creme, den koster kun 28 kr i bilka og er alle pengene værd) eller Konads egen har jeg også hørt skulle være god 🙂

  2. Jeg synes faktisk nogle af de gamle Chanel lakker er spændende fordi man ikke rigtigt ser dem nogle steder mere. Jeg kunne selv godt finde på at købe sådan nogle ældre udgaver der ikke rigtigt fås i butikkerne mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.