Barry M's

Der blev skrevet følgende på Twitter da jeg skrev at jeg sad og funderede over hvad jeg skulle skrive om i mit næste indlæg:

Så jeg kiggede lige igennem hvad jeg havde af noget med grønt. Og ja det her var så det bedste jeg kunne finde frem fra hvad jeg lige har liggende i drafts. Jeg er altså på job så ka ik lige hive en farve frem og så smide den på desværre 🙂 Håber det går? Der er jo lidt grønt på det nederst billede 😛

Har i øvrigt lige udvidet med 3 mere, som ikke er med på billedet. Jeg har dog fået dem prøvet og taget billeder af dem så de er klar her i løbet af de næste par dage 🙂

My Barry’s! 🙂 I think its one of the best cheapest brands outthere. The wear is good and they are really longlasting.. and oh yeah cheap! And we like that 😛 I have actually added 4 more to my collection since this picture was taken, they will be up on the blog in the next week or so 🙂

12 comments

  1. Pingback: Barry M’s

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.