Rescue Beauty Lounge lakkene

Min lille, men herlige samling af RBL lakke. Er virkelig glad for dem jeg har, da de er af virkelig god kvalitet, dog er det ikke et mærke jeg bare kaster penge efter da de er rimelig dyre… Sådan tæt på Chanel lakke dyre :(

Fra venstre mod højre: Catherine H, Catherine, Under the stars, Scrangie, Bikini Bottom og Stormy.

My RBL polishes! I love these :) They are of really good quality and the colors are just really unique :)

12 thoughts on “Rescue Beauty Lounge lakkene

  1. rijaH

   Nu har jeg selv købt mine med af de 2 omgange som nailmail.se har haft dem som den måneds lak, men ellers er ebay og deres egen hjemmeside nok mit bedste gæt? :)

   Reply
 1. Vettelicious

  De er alle sammen lækre :) Er helt vild med RBLs farver, men flaskerne siger mig bare ikke så meget. Det er også derfor jeg endnu ikke har nogen derfra, men ved ikke hvor længe jeg kan holde det når du flasher skønhederne ind imellem :P Under the Stars ser fantastisk ud!

  Reply
 2. Pingback: Rescue Beauty Lounge lakkene

 3. lauriestrode

  Oh my, RBL is not healthy for my pocket. Splurged last november when they had a sale, bought the Tudors at Nailmail’s “leftover” shop and shopped at rescuebeauty.com again in early may. I now own 20 *insert embarrassed smiley*.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>