Rescue Beauty Lounge – Bikini Bottom

Her er den så Vette 🙂 Den du har spurgt efter et par gange 😛 Er lidt ked af det ik blir med mit kamera derhjemme, men det kan jeg jo altid rette op på. Og som altid er det med henholdsvis 1, 2, 3 og 4 lag på. Den er okay gennemsigtig så den skal have et par lag før den bliver sådan jævn og pæn. Men når man først har det på er den jo rigtig fin 🙂

Finally I got a picture of this beauty 🙂 Its a bit on the sheer side, but when it has a few more coats its surely is pretty 🙂

14 comments

  1. Yay, den er så fiiin <3 Og afgjort de 3-4 lag værd; en (forårsfrisk) støvet, mælket finish kan bare ikke opnås med en mere opak lak IMO. Må altså få den her købt snart! 🙂 Tror desuden den ville være rigtig yndig med en shimmer, glitter eller neglepynt ovenpå 🙂

  2. If anyone cares to know: It was discontinued, but by popular demand brought back in May. Facebookfans are bringing back old RBL colours through online voting, and in the first Bring-it-Back vote Bikini Bottom got in the top 3. But it will only be as long as stock last, so if you want it, go get it at the RBL website.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.