GOSH

Efter lidt hjælp fra søde Lovis på Twitter til hvilke jeg skulle vise, så kommer her lidt Gosh’s. Jeg burde jo nok have en del flere når det er et dansk mærke og nemt tilgængeligt….. men jeg synes nu stadig de er lidt for dyre, så jeg køber dem for det meste kun når der er tilbud. Har også sendt mange udenlands i swaps med andre bloggere 🙂

Navnene er som følger:
Ocean, Rainbow, Silky Mint, Silver, Yellow Doll, Silver Star, Sweet Rose og Peachy

And here is my small Gosh collection.. I should maybe have more since it is a Danish brand.. but I tend to only buy them when I find them on sale. They are a bit overpriced for the amount and quality. Oh and I have sent a lot to others on swaps 😛

10 comments

  1. Ved du om Rainbow er udgået? Kan simpelthen ikke finde den nogen steder mere!!
    Fin Gosh samling du har!! 🙂

    1. Ja er ret sikker på at Rainbow er udgået desværre :/ Men har set den et par gange på TS, så det ka være du er heldig der? 🙂 Og tak 😀

  2. Jeg synes næsten det er synd Holographic mangler, men ellers kan jeg godt forstå du hellere vil bruge pengene på udenlandske mærker 😉 Jeg køber for det meste også lakkerne når de bliver sat ned til halv pris.

    1. Hah ja jeg har den faktisk, men fordi den skal med i et swap så har jeg ik taget den med på billedet 😛 Men ellers skal jeg nok få fat i den igen, den er jo et must 😉

  3. Har det på samme måde som dig med GOSH. Jeg vil hellere købe de udenlandske mærker og køber kun GOSH hvis de er på tilbud. Der er ikke så mange farver hos dem jeg er vild med som der fx er ved China Glaze 🙂

  4. Pingback: GOSH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.