A key for Change…

Jeg kan ikke engang huske hvor jeg læste om A key for Change henne men umiddelbart efter, så havde jeg i hvert fald købt en. Jeg synes det er sådan et godt formål og er glad for jeg kan være med til at støtte op om det. Det er ikke meget man støtter med, men jeg ved at hver en krone som der kan sendes ud til et formål som dette er godt givet ud. Jeg håber aldrig jeg kommer til at stå i en situation som alle de mennesker der er blevet berørt af det, men hvis jeg gjorde så ville jeg i hvert fald være dybt taknemmelig hvis nogen vil hjælpe mig 🙂 Så kan da kun opfordre andre til at støtte op om det.

A key for change er en kampagne der er med til at give 200 hjemløse i Pakistan, som mistede alt under oversvømmelsen et ny hjem og ikke mindst en ny start. Det koster 263 kr. og for den får du en messing nøgle der er fremstillet i en smedje i Lahore og som er designet efter en pakistansk husnøgle. Der har været rigtig mange til at støtte op om det gode formål, hvis du er interesseret kan der læses meget mere om det på deres facebook side lige her:

A Key for Change

Den kan købes på bla. Art Rebels hjemmeside lige her A key for Change at Art Rebels

Så se at få klikket jer derind og få købt en flot halskæde og støt op om det gode projekt 🙂

A danish campaign for the support to build a new home and a new beginning for 200 of the victims of the Pakistani floods. Such a good cause that I am more than happy to support 🙂

11 comments

    1. Hej Line, tusind tak for det. jeg sætter virkelig meget pris på at du har lyst til at give mig en award, men jeg har virkelig svært ved at finde tiden til at få den slags indlæg lavet, mest fordi man altid skal give facts om sig selv og det er jeg bare dårlig til 🙁 Så håber ikke du bliver fornærmet hvis jeg ikke når videre med den 🙂

  1. Jeg modtog lige min med posten i går. Det er nemlig bare et super godt formål at støtte synes jeg. Og så får man oven i købet en fin halskæde ud af det 🙂

    1. Ja lige præcis, synes det desværre er endnu en glemt katastrofe, så er da glad for at nogen stadig vil støtte op om det 🙂

  2. Virkelig et godt og godhjertet formål, der let kan overses mellem alle de andre trængsler i verden. Og så synes jeg bare at konceptet er ført helt ud, da nøglen netop er produceret i pakistansk stil og en smedje i Lahore. 🙂 ..

    Har allerede givet to af disse til veninder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.