Chanel

Her er så mine elskede Chanel’er og har faktisk to mere på vej til samlingen som jeg har fundet på TS 😉 Jeg havde faktisk delt dem op i 2 billeder, så det ik blev så lille det her, men det ene blev lidt sløret så nu blev det til det her i stedet. Håber det går 🙂 Husk at klikke det stort for at se nærmere på den 🙂 De fleste har jeg vist her på bloggen, selvfølgelig, men der er vist en enkel eller to som jeg ikke har fået flashet endnu. Det sker nok en dag 😛

Virker måske lidt dumt at skrive navnene når man nu kan se dem på flasken, men nu gør jeg det alligevel 😛

Fra venstre mod højre er det:
Miami Peach, Splendeur, Blue Satin, Fantastic, Mica Rose, Particulière, Paradoxal, Nouvelle Vague og som rosinen i pølseenden Steel

My beloved Chanels <3 I have 2 more incoming the next few days, that I bougth a bit cheaper on a kind off ebay’ish site. And I will of course show them when I get them 🙂

16 comments

  1. Pingback: Chanel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.