Ny webshop + giveaway! LUKKET

December 14, 2011 |  by  |  blog, fun, link, nailpolish, neglelak

Jeg har været så heldig at få tilsendt de her 3 lækre lakke, fra en helt ny webshop her i Danmark :) Shoppen hedder Luxbeauty.dk og der er bla. China Glaze, Konad, både plader og lak, Piggy Paint(som er et børnevenligt neglelakmærke), Deborah Lippmann og ikke mindst et af mine yndlingsmærker Orly! Priserne er også ganske fornuftige i forhold til hvad de ellers kan koste på danske webshops. De to af lakkene er til mig selv, som jeg vil vise de nærmeste dage og den sidste er en jeg kan give væk til en heldig læser :D De er alle tre fra Orly’s Foil Fx kollektion fra 2010. Det er nok noget af det nærmeste man kan komme på minx negle, uden det egentlig er det :) Jeg synes i øvrigt også at farverne er meget julede uden at være for meget af det gode :P

Jeg har selvfølgelig ikke prøvet Shine på, da den skal videre til en af jer :) Jeg håber meget i har lyst til at deltage! Læg en kommentar og så trækker jeg lod på Mandag den 19 december kl.18. :D

 

79 Comments


 1. Virkelig fin lak!
  Tak for en god blog og hav en dejlig jul :)

 2. Hej Maria!
  Tusind tak for gaven du sendte! Neglerne var så fine, det kan du tro!!! Hvordan tag man sådan nogle af???? Nå men min datter på 8 har hapset en pakke, for hun mener at det var os begge to der har vundet :o))( sjovt, dette gælder kun når jeg har fået en gave, ikke omvendt!) Men jeg prøver da lykken igen!!!
  God weekend til jer alle derude.
  VH Sveta

 3. Den ville passe perfekt til julenegle :-)

 4. Jeg prøver lykken!!

 5. Fedt med så mange give-aways Maria :) En sølv foil ville se smuk ud i min samling, sammen med min mango madness ;)

 6. Har stadig til gode at prøve Orlys lakker, så det kunne være fedt at vinde denne :)

 7. Jeg er som altid med ;)

 8. IH Ja..den der må MEGET gerne blive min <3 :)

 9. Det er da lige en farve for mig :-)

 10. Camilla Kristensen

  Nøj hvor er den fin! Jeg krydser fingre for mig selv ;)

 11. Øøøøj, den vil være perfekt til nytår!

 12. Caroline Christensen

  uh hvor fint!

 13. Virkelig fin lak :)

 14. Vil rigtig gerne være med :)

 15. Super flot! Krydser fingre :-)

 16. Feeedt! Ville SÅ gerne eje den! :D

 17. Uh, vil rigtig gerne deltage – har altid gerne villet prøve Orly’s lakker, men det har jeg desværre ikke endnu!

  Rigtig glædelig jul og godt nytår :)

 18. jeg har desværre ikke en orly i min neglelaksamling, men denne kunne da blive den første.
  jeg krydser fingre! :)

 19. Fantastisk smuk farve, den kan jo bruges både til jul og nytår -og når solen engang vil kigge frem igen;) All round classy!

 20. Hvor er det en smuk farve! Perfekt til nytårskjolen <3

 21. Dem ville jeg da slet ikke have noget i mod at tage på juleaften og nytårsaften.
  Fingers crossed!

 22. Den ville jeg slet ikke have noget imod at vinde :)
  Iøvrigt thumbs up for at man ikke skal linke 1000 steder for at deltage i konkurrencen :)

 23. Sikke nogle flotte neglelakker! Perfekt til nytår, og da også til hverdag (-;

  Dejlig konkurrence!

 24. Uh den er lækker :) Jeg krydser fingre.

 25. de ser fine ud! jeg prøver lykken:-)