Ny webshop + giveaway! LUKKET

Jeg har været så heldig at få tilsendt de her 3 lækre lakke, fra en helt ny webshop her i Danmark 🙂 Shoppen hedder Luxbeauty.dk og der er bla. China Glaze, Konad, både plader og lak, Piggy Paint(som er et børnevenligt neglelakmærke), Deborah Lippmann og ikke mindst et af mine yndlingsmærker Orly! Priserne er også ganske fornuftige i forhold til hvad de ellers kan koste på danske webshops. De to af lakkene er til mig selv, som jeg vil vise de nærmeste dage og den sidste er en jeg kan give væk til en heldig læser 😀 De er alle tre fra Orly’s Foil Fx kollektion fra 2010. Det er nok noget af det nærmeste man kan komme på minx negle, uden det egentlig er det 🙂 Jeg synes i øvrigt også at farverne er meget julede uden at være for meget af det gode 😛

Jeg har selvfølgelig ikke prøvet Shine på, da den skal videre til en af jer 🙂 Jeg håber meget i har lyst til at deltage! Læg en kommentar og så trækker jeg lod på Mandag den 19 december kl.18. 😀

79 comments

 1. Årh, jeg har endnu til gode at udvide min samling (som nu er ret omfattende) med en foil lak, og Orlys har jeg læst de bedste anmeldelser af. Og så er den sølv *it shall be mine, mwuahahahahahha*

 2. Jeg har desværre aldrig prøvet Minx negle, så det kunne da være fedt at vinde en lak, der kunne give mig en fornemmelse af det. Desuden er sølv virkelig også en fed farve til neglene 🙂

 3. Har længe ønsket mig at prøve minx negle, men synes det er lidt for dyrt for “neglelak”. Denne ville være et perfekt alternativ! 🙂

 4. Jeg har seriøst LIGE siddet og kigget på amerikanske, britiske og sgu også ungarske neglelak-shops for at finde ud af hvor man kunne købe Orly og China Glaze billigst! Fuck, hvor er det godt der er kommet en dansk butik!

 5. Har savlet over Orly`s mange lækre farver alt for længe nu, men ejer endnu ingen af dem.. Lad mig vinde denne, så jeg kan savle lidt mindre 🙂

 6. Yes – den vil jeg gerne vinde…. Jeg har endnu ikke en Orly neglelak – så det vil være fantastisk at finde ud af om det skal være mit nye favoritmærke 🙂

 7. Åhr! Jeg er simpelthen blevet så vild med sølv på neglene for tiden og hold op, hvor ser den helt perfekt ud. Og tak for tippet 🙂

 8. Ih – jeg er helt ny læser 🙂 Vil utrolig gerne vinde den her. Har aldrig prøvet orly, har kun chanel, opi, mavala og essie i samlingen som vokser hver dag 😉

 9. Jeg har længe ville prøve orly. du snakker jo så pænt om mærket. hvis jeg ikke vinder vil jeg bestemt smutte ind på luxbeauty. Tak for tippet 🙂

 10. Super fin lak, den ville jeg gerne vinde! Har endnu ikke nogle fra Orly, men hvor er de flotte 🙂

 11. Ja tak! Lige hvad jeg mangler 🙂 krydser fingre for at jeg vinder, og så glæder jeg mig til du viser de to andre frem 🙂

  -Mia

 12. Wow! Fantastisk at du vil lave en giveaway med et stk. negelak som præmie! Den der sølvfarve er jo vildt pæn og rigtig juleagtig. 😀 Det ville være fint med en ny farve i min samling, som jeg deler med hele familien, og som kun består af lyserøde neglelakker, fordi min mor nægter at købe andre farver, haha. xD

 13. Jaa 😀 Den vil jeg gerne vinde. Sølvnegle er altid et hit hos mig, men mangler den der helt perfekte der giver det flotte shine 😀

 14. uh hvor er den fin! 😀 ejer ikke nogen Orly lakke, så det kunne være lækkert at vinde den 🙂

 15. Ej de er fede, dem må jeg lige tjekke ud!
  Den kunne være fed at vinde, perfekt til nytår! 🙂

 16. Hej Maria!
  Tusind tak for gaven du sendte! Neglerne var så fine, det kan du tro!!! Hvordan tag man sådan nogle af???? Nå men min datter på 8 har hapset en pakke, for hun mener at det var os begge to der har vundet :o))( sjovt, dette gælder kun når jeg har fået en gave, ikke omvendt!) Men jeg prøver da lykken igen!!!
  God weekend til jer alle derude.
  VH Sveta

 17. Fedt med så mange give-aways Maria 🙂 En sølv foil ville se smuk ud i min samling, sammen med min mango madness 😉

 18. Har stadig til gode at prøve Orlys lakker, så det kunne være fedt at vinde denne 🙂

 19. Uh, vil rigtig gerne deltage – har altid gerne villet prøve Orly’s lakker, men det har jeg desværre ikke endnu!

  Rigtig glædelig jul og godt nytår 🙂

 20. jeg har desværre ikke en orly i min neglelaksamling, men denne kunne da blive den første.
  jeg krydser fingre! 🙂

 21. Fantastisk smuk farve, den kan jo bruges både til jul og nytår -og når solen engang vil kigge frem igen;) All round classy!

 22. Dem ville jeg da slet ikke have noget i mod at tage på juleaften og nytårsaften.
  Fingers crossed!

 23. Den ville jeg slet ikke have noget imod at vinde 🙂
  Iøvrigt thumbs up for at man ikke skal linke 1000 steder for at deltage i konkurrencen 🙂

 24. Sikke nogle flotte neglelakker! Perfekt til nytår, og da også til hverdag (-;

  Dejlig konkurrence!