Essie – Cascade Cool

Synes lige jeg ville smide en neglelak op inden jeg trækker nogen vindere, laver dog først et indlæg med de heldige i morgen, jeg bliver nødt til at slukke om pc om lidt, men skriver til de to i aften 🙂 Denne er lak er fra sommerens Essie kollektion, der hedder Bikini So Teeny, den kan de fleste vidst godt huske, ik? 🙂 Hvis i ikke kan, så er den vist stadig til at få på de forskellige sider som sælger neglelak 🙂 Den er en fin sart rosa, der dækker bedst ved de tre lag. Var det en som i fik fingrene i og i så fald hvad synes i om den? Eller har i den endnu til gode? 😀 Jeg er vildt glad for min i hvert fald 😀 Happy Sunday! Skal se Forbrydelsen om lidt!!

 

4 comments

  1. Hvor er den flot til dig! Men på mig? Neeej, så fiks en lyserød bliver vist lidt for meget, for jeg er “rødlig” i huden fra start 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.