Essie – Cascade Cool

Synes lige jeg ville smide en neglelak op inden jeg trækker nogen vindere, laver dog først et indlæg med de heldige i morgen, jeg bliver nødt til at slukke om pc om lidt, men skriver til de to i aften 🙂 Denne er lak er fra sommerens Essie kollektion, der hedder Bikini So Teeny, den kan de fleste vidst godt huske, ik? 🙂 Hvis i ikke kan, så er den vist stadig til at få på de forskellige sider som sælger neglelak 🙂 Den er en fin sart rosa, der dækker bedst ved de tre lag. Var det en som i fik fingrene i og i så fald hvad synes i om den? Eller har i den endnu til gode? 😀 Jeg er vildt glad for min i hvert fald 😀 Happy Sunday! Skal se Forbrydelsen om lidt!!

 

4 comments

  1. Ihhhh jeg er lige her Rijah! Ved dog ikke om det er her jeg skal skrive til dig…..
    MvH Katrine

  2. Hvor er den flot til dig! Men på mig? Neeej, så fiks en lyserød bliver vist lidt for meget, for jeg er “rødlig” i huden fra start 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.