Depend – 334

november 10, 2012 |  by  |  blog, nailpolish, neglelak, nyt

Den sidste af dem med de små stykker i, er så den her. Det er en lidt mærkelig farve må jeg nu sige, ikke lige en jeg havde sat sammen med de små lyserøde stykker der er i. Må også være den første lak jeg har set der ser sådan ud i farvekomboen og den er ikke særlig pæn til min hudfarve. Det er helt sikkert. Den skal have i hvert fald 3 lag før den dækker helt. Er man til specielle lakker som ikke ses særlig tit, skal i tage at få fat i den her, hvis ikke så kan den vist godt springes over :P Er den et hit eller skidt? :)

Produkt er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

 


9 Comments


  1. Det er heller ikke min favorit farve :-)

  2. Dér må jeg melde mig enig. Den farve kombination er absolut heller ikke et hit hos mig. Meget mærkværdig farve! :)

  3. Øv, for en farve… Jeg er altså ikke fan!

  4. Jeg synes virkelig også den er grim :-D

  5. Jeg synes den er sød – men det er en sommerlak, ikke en vinterlak ;)

  6. Uhha den kan jeg ikke lide..

  7. Katrine Reher Lund

    Jeg tænker om den måske kunne gøre noget godt oven på en anden lak? I et halv-desperat forsøg på at gøre brug af den… eller måske en gradient? Jeg ved det ikke, men som lak alene, der er jeg ikke fan.

  8. Hmmm…. nej jeg er ikke fan.

Leave a Reply