Essie – She’s Pampered

Må hellere lige få afsluttet den her omgang af Essie lakker, så udover den her mangler vi en ;) Den er en rigtig julerød og super lækker! Den er nem at lægge på og synes den har okay dækning efter et enkelt lag. Men der skal nok flere til hvis man ikke vil se igennem neglen :) Har NUL tid til at skrive mere, da jeg har en meget sur lille mand der kalder på mig :P Hygge!

Produkt er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

3 thoughts on “Essie – She’s Pampered

  1. Baysen

    Lækker farve – kunne være, at det skulle være min nye røde lak. Er nemlig på jagt efter en fin en, men det er lidt svært at finde den perfekte. Slet ikke når man har mange krav, og den hverken må være for konet, for piget, for pink eller for orange.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>