Essie – She's Pampered

Må hellere lige få afsluttet den her omgang af Essie lakker, så udover den her mangler vi en 😉 Den er en rigtig julerød og super lækker! Den er nem at lægge på og synes den har okay dækning efter et enkelt lag. Men der skal nok flere til hvis man ikke vil se igennem neglen 🙂 Har NUL tid til at skrive mere, da jeg har en meget sur lille mand der kalder på mig 😛 Hygge!

Produkt er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

3 comments

  1. Lækker farve – kunne være, at det skulle være min nye røde lak. Er nemlig på jagt efter en fin en, men det er lidt svært at finde den perfekte. Slet ikke når man har mange krav, og den hverken må være for konet, for piget, for pink eller for orange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.