L’oréal – Sweet Amethyst

Må hellere få vist dem her, mens de stadig er i butikkerne.. Eller de er vist lige kommet ud i butikkerne faktisk. Men så man kan nå at få dem indkøbt mens de stadig er der ;) Det er en metallic, som det nemt kan ses som dækker perfekt ved et enkelt lag. Ikke nogen stor overraskelse, da de fleste metallics gør det :) Dog er der lidt streger i lakken, som de fleste metallics også har desværre. Men synes ikke det er så slemt igen på den her, som man kan komme udfor. Det er kun rigtig tæt på det ses tydelig.

Jeg er ved at ligge sidste touch på julekalenderen og puha det er hårdt arbejde sådan at sidde og lave indlæg til 24 dage :) Men håber virkelig i vil kunne li det, glæder mig så meget :D

Produkt er tilsendt til anmeldelse.

bloglovin

4 thoughts on “L’oréal – Sweet Amethyst

  1. Sara

    Jeg har kigget lidt på den i min egen Matas, men var lidt i tvivl, men gud hvor er den dog flot! Nu er der ingen tvivl, jeg køber den til mig selv i adventsgave :)

    Reply
  2. Sacha

    Spottede den sølvfarvede udgave som en anden skade i en lille bitte Matas i min bandomsby, men den lyserøde tiltaler endnu mere min indre skade.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>