Demi vs. Pamplona Purple

Sad lige og kiggede lidt billeder igennem og opdagede at jeg har to næsten helt ens lakke… Henholdsvis Zoya – Demi og OPI – Pamplona Purple.. Næsten mærkeligt jeg ik har tænkt over det før 😛 Hva siger i? Kan i se forskel? Tror måske jeg bliver nødt til at gå hjem og putte dem på en finger hver og så sammenligne før at man kan se helt forskel.

Was looking through some pictures and suddenly realized these were pretty much alike.. can you tell any difference? I certainly cant 😮 but which is the dupe? I am pretty sure both polishes is from collections, that was out around the same time last year..

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.