Vi glemmer jo næsten helt hvad bloggen egentlig handler om, når jeg har travlt med alt det julekalender 😉 Men det er i jo nok ikke kede af 😛 Jeg tænkte at jeg hellere lige måtte få vist den sidste fra Essie’s Leading Lady kollection. Nemlig den her smukke julerøde lak. Den dækker egentlig fint ved et enkelt lag, som jeg også har lagt på alle neglene. Men som man kan ane, er den lidt gennemsigtig. Jeg nøjedes dog med det ene lag, da jeg synes den var lidt tyk i det. Men det kan jo være mange ting der har gjort det. Vi har det pænt varm i vores stue hvor jeg prøvede dem, så det kan måske have været derfor 🙂

Håber i øvrigt i kan lide julekalenderen 🙂 Jeg synes selv det er nogen ret lækre sager der kan vindes og så har jeg lige fået den sidste gave i hus, nemlig den til juleaften og den kan i godt glæde jer til 😀 bloglovin

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

6 thoughts on “Essie – Snap Happy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *