Julekalender 14. december: Vind GOSH og YniQ produkter

December 14, 2012 |  by  |  blog, fun, giveaway, julekalender, nailpolish, neglelak, sponseret indlæg

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og dele indlægget, det gør du nemt ved at trykke på Del knappen lige under indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig :) Bemærk jeg har ændret lidt i reglerne, så husk at dele indlægget og ikke mindst så husk at skrive en kommentar på igår hvis du ikke har nået det endnu :)

Dagens låge gemmer på endnu en omgang GOSH neglelakker og YniQ vatrondeller :) Dog er der altså kun 3 stk. til vinderen i dag af dem ;) Dagens vinder vil altså modtage 3 GOSH neglelakker nemlig Holographic Hero, With a Twist og Lazy Green. Alle en del af deres efterårskollektion :) Kan da i øvrigt se jeg mangler at få With a Twist vist til jer.. Det må jeg se at få lavet om på, det er virkelig en lækker farve ;D

Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER :)
bloglovin

 

149 Comments


 1. lækkert :-)

 2. Camilla Christensen

  Krydser alt hvad der kan krydses :-)

 3. Jeg er med :)

 4. Flotte farver :D

 5. Lækker præmie, sidder jo her og savler og GOSH’ene :p

 6. Jeg kan ikke huske om jeg har kommenteret her :-/ Bliver man disket hvis man lægger 2 kommentarer?

 7. Uuuhh – det ser lækkert ud. :-)

 8. Tænk at hun kan blive ved med at have lækre præmier!

 9. Uuuh, lækre gaver! :-)

 10. Yay, yay, yay :)

 11. Lækkert jeg er med :)

 12. Uhh, de ser virkelig så fine ud de lakker :)

 13. Nice :-)

 14. Maria Vorbech Petersen

  Gosh lakkerne er så lækre <3 vil elske at vinde dem

 15. Fine ting der udloddet

 16. Håber jeg vinder i denne omgang :-))

 17. Jeg er med!

 18. det vil jeg mega gerne vinde :)

 19. Og igen… hvor er det nogle lækre præmier!

 20. Jeg er også med her..

 21. Lækkert! Deltager:)

 22. Det var da en fantastisk julekalender, du har sat sammen! :)

 23. Maria Elmelund Møller

  Så er jeg med :-)

 24. Lækkert!

 25. wauw er helt klart med om denne gevinst <3

 26. hvad du ønsker skal du få og jeg ønsker denne præmie <3

 27. Jeg deltager igen. :P

 28. Meget gerne med :)

 29. nøj hvor lækkert :)

 30. Lækkerier ;-)

 31. Ja tak!

 32. Helene Braüner Bisgaard

  Så skøn forkælelse! :)Følger og liker,deler.
  Mvh. Helene

 33. Malgorzata Zajac

  prøver lykken!

 34. Jeg prøver også lykken, så fine produkter :)

 35. Nana Lærke Bjørn Jørgensen

  Lækkert!

 36. Håber!

  mypolishmania.blogspot.dk

 37. Lækre ting! Krydser fingre : )

 38. Är med=)

 39. Lækkert – elsker holo-lakker :)

 40. Jeg er med :)

 41. Ihh DET ville være forkælelse for mig <3

 42. Cecilie Mai Pedersen

  Jeg er så vild med det – Ren luxus …