Julekalender 20. december: Vind Pantene hårprodukter

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og dele indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig 🙂 Husk at skrive en kommentar på de forrige dage hvis du ikke har nået det endnu 🙂

Bag dagens låge gemmer der sig endnu en omgang lækkert til at forkæle håret med 🙂 Denne gang til dem med farvet eller stribet hår. Sættet består af Protect & Smooth shampoo og balsam som giver beskyttelse og gør håret blødt og gennemfugtet. 2 min Colour Damage Rescue Masque som er en hårmaske med dybdegående beskyttelse og fugt til håret. Samt Instant Protection & Shine Spray der er en leave-in-spray som beskytter mod varme fra stylingprodukter, giver glans og hjælper til at vedligeholde farven i håret.
Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER 🙂
bloglovin

95 comments

  1. Det vil jeg suuper gerne vinde til min mor, som en lille ekstra gave, jeg er så fornuftig at jeg ikke har farvet mit hår (endnu) :-))
    Krydser fingre og tæer idag, jorden går jo alligevel under imorgen…