Julekalender 8. december: Vind lækkert fra Neglelak.com

December 8, 2012 |  by  |  blog, fun, giveaway, julekalender, nailpolish, neglelak

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og meget gerne dele indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Den 12. december vil de første vindere blive udtrukket. Resten af vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig :) Husk at skrive en kommentar på de forrige dage hvis du ikke har nået det endnu :)

I dag har webshoppen Neglelak.com været så søde og sponsorerer dagens kalenderlåge og bag den finder vi en lækker lak fra FNUG, fra deres nyeste kollektion Festive, nemlig Beauty Editor. En OPI Edge neglefil, der kan bruges til både naturlige og kunstige negle og sidst men ikke mindst en OPI neglelakfjerner, uden acetone, som dermed også kan bruges til at fjerne lak fra både naturlige og kunstinge negle.Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER :)
bloglovin

 

156 Comments


  1. Helene Braüner Bisgaard

    Så skønt! Jeg er med!! :)

  2. Jeg er in:-)

  3. Jeg vil også være med :)

  4. Uh, den gad jeg godt vinde!

  5. Bettinalissa Søndergaard

    Jeg er da helt sikkert med :)