Ingen lakker i dag..

March 15, 2013 |  by  |  blog, fun, personligt

men til gengæld så kan jeg jo dele en dejlig nyhed med jer :) Eller de fleste har nok set det på facebook, men skulle der være nogen som ikke lige har været på der siden igår, så kan jeg afsløre at jeg vandt en af kategorierne i Årets Negleblog som Passion4Polish afholdte :D Nemlig sprogprisen! Synes det er lidt sjovt det er lige præcis den kategori jeg vandt i, fordi jeg synes ikke selv rigtigt jeg har så meget at skrive når jeg laver mine indlæg plus mit overdrevne brug af smileys! :P Men det er åbenbart det som i kan li, så det vil jeg absolut ikke sætte mig imod :D Så tusind mange gange tak for alle jer der stemte på mig! Det sætter jeg virkelig pris på <3 Også igen tillykke til Eva som vandt de andre kategorier, det er fuldt fortjent :D Jeg skal til et spændende event om et par timer og ellers så står weekenden på familie fødselsdag og afslapning :) Så rigtig god weekend til jer! Husk at det er ved at være sidste chance for at deltage i fødselsdags giveaways ;)

20130315-121101.jpg

 


3 Comments


  1. Stort tillykke! Og jeg forstår nu godt, at du vandt den pris – du skriver på en genial måde :)

  2. Du fortjener da at vinde! Du har en superhyggelig og nede på jorden blog, som jeg elsker. :)

  3. Stort tillykke – det er helt fortjent (du kunne nu godt have vundet det hele – hvis det stod til mig)

Leave a Reply