Fødselsdags giveaway #4 Vind 4 Depend Mirage lakker

Så har jeg den sidste giveaway til jer i forbindelse med bloggens fødselsdag 🙂 Jeg håber i selvfølgelig også vil deltage i den her 🙂 Jeg vil lige takke jer alle for at have deltaget allerede, jeg synes det har været så lækkert at kunne give noget retur til jer som gør det her bloggeri meget sjovere 😀 Denne gang kan i vinde 4 Depend lakker fra deres nye Mirage kollektion, som i kan se her. Husk, hvis i ikke kan se Rafflecopter formularen, så husk at slå evt. adblock eller lign. i jeres browser fra. Mht. til jeres bloglovin profil, så skal i ind og aktivere det under settings og angive et username før det kan ses 🙂

Depend Giveaway

Præmien er venligst sponsoreret af inq 🙂

a Rafflecopter giveaway

14 comments

  1. Stort tillykke !!! Her i Nordjydeland skinner solen fint, så det er en smuk fredag:) håber du får masser af lækre gaver fra div. Sponsorer til bloggen 🙂 og dejlig dag 🙂

    Mvh.

    Annesofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.