Depend Mirage part 3

Her har i så også den sidste omgang af Depend Mirage lakkerne 🙂 De her er også blandt favoritterne, er HELT vild med blå! Den er efter min mening den flotteste i den her kollektion 🙂 Numrene på disse er så 2057, 2058(den er i øvrigt mere lilla IRL), 2059 og 2060. Hvilke lokker så af disse? Se her for første og anden del. Inden jeg slutter af for i dag, kan jeg da lige sige at jeg har fået 4 fra denne kollektion som en af jer kan vinde, så hang tight, der kommer en giveaway op lige om lidt ;D Bottomline: Alt i alt, en ret fed kollektion og brugbar hele året. Synes ikke der er nogen der specielt klinger forår eller andre årtider for den sags skyld. Måske en lille bitte smule vinter pga. de mange frost farver nogen af dem har, men ellers ikke 🙂 Hvad siger i?

Depend2057 Depend2058 Depend2059 Depend2060

anmeldelse

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.