Depend Mirage part 2

Der kom en god pointe da jeg spurgte om i ville se 2. og 3. del dag, nemlig at i selvfølgelig er mega nysgerrige efter at se dem, så selvfølgelig vil i det.. Så nu får i dem bare alle sammen, dog stadig i 3 indlæg i det hele ;D De her er nr. 2053, 2054, 2055 og 2056. De her må også være dem, jeg synes er blandt de flotteste. Jeg kan virkelig godt li alle 4 farver. Nok mest den lyserøde.. faktisk minder den farve meget om en kjole jeg havde til min barbiedukke da jeg var lille.. spørg mig ikke hvorfor jeg kan huske så noget 😛 Igen skal der nok 2 lag til før at der er bedst dækning. Men det gør sgu ik noget 😛 De er jo så pæææne 🙂

Depend 2053 Depend 2054 Depend 2055 Depend 2056

anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.