Depend Mirage part 1

Jeg er kommet frem til at dele Mirage kollektionen op i 3 indlæg, da der jo er 12 lakker, så synes jeg det bliver lige tungt nok med et enkelt eller to. Så håber i er med på den 🙂 Vil i se dem alle i dag eller skal jeg vise dem over to-tre dage? Billederne er i rækkefølge med lakkens nummer. Så det er altså 2049, 2050, 2051 og 2052 som i får her 🙂 Jeg gættede jo umiddebart på de var den slags shimmer lakker, der er set før fra Depend, men det var det desværre ikke. Da de andre jeg har dækker ved et lag, fordi basefarven er en slags creme, så er den her mere gennemsigtig og derfor skal der altså et par lag til før der er bedst dækning. Med det sagt så gør det egentlig ikke noget, da de er lakker som ser bedst ud efter et par lag 🙂 Håber i er med på hvad jeg mener med det? 😛 Ellers må jeg jo forsøge at forklare mig 😛 Husk i altid kan klikke på billederne for at se dem i en størrer version! Er der nogen der trækker i jer af dem her så?

Depend 2049

Depend 2050 Depend 2051

Depend 2052

anmeldelse

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.