Neon Gradient – China Glaze farver

June 5, 2013 |  by  |  fun, nailart, nailpolish, neglelak, notd

Det er hvad jeg har kunne producere i dag.. Ikke meget, men nok til jeg nærmest var helt rundtosset bagefter. Er godt nok slået ud af den forkølelse stadig, men kan mærke den så småt er på retur :) Så manglende lugte sans gjorde jeg lokkede mig selv til at lave en gradient med de nye farver jeg har købt fra China Glaze’s sommer kollektion som er fyldt med lækre neon farver. Så der er brugt 4 af slagsen til disse her. Er nok mest tilfreds med ringfingeren, som også var den eneste som blev fin i første forsøg, samtlige af de andre måtte jeg lave om 2-3 gange fordi jeg var klodset og stødte neglene ind i ting, væltede lakken, fik fat i en svamp med støv på osv. og så havde jeg heller ikke tid til at gøre neglene helt rene.. Så overrasker lidt mig selv ved at overhovedet vise dem til jer. Min indre perfektionist ligger åbenbart i dvale under alt snotten.. Anywho, lakkerne er købt på neglelak.com for 95 kr. stykket og navnene må jeg lige opdatere med senere, da jeg lige nu ligger på min svigermors sofa :) Min kæreste har nemlig fødselsdag i dag, så vi har fået pandekager nomnom! :D

20130605-164625.jpg 20130605-164647.jpg

 


11 Comments


  1. ej hvor er det flooot!

  2. Rigtig go’ bedring. :)

  3. Jeg synes du er lidt hård ved dig selv….. neglene er super fine, så selvfølgelig skal du vise os dem :)

  4. Det er rigtig super fine farver og det ser bare rigtig godt ud:)

  5. Jeg ELSKER de negle du har lavet her! :-) Er helt vild med din gradient :-)

    Kunne du muligvis lægge navnene på lakkerne ud? Ville gerne have “fingrene” i dem nemlig ;-)

Trackbacks

  1. Neon Gradient – China Glaze farver | Blog This

Leave a Reply