Sally Hansen – Palm Treat

Hov må vidst også hellere se at få vist jer den her. Lige pludselig er den jo ikk er aktuel længere 😛 Det er en flot sart grøn farve, vil ikke ligefrem kalde den pastel, det er den for grøn til.. Håber i er med på hvad jeg mener? 😀 Dækningen er bedst ved tre lag, så det er lidt meh, synes jeg. I hvert fald i forhold til det er en creme lak, som plejer at være lidt bedre dækkende noget bedre end det. Men synes så til gengæld at farven er lidt blødere ved tre lag, end når man bare ser den i flasken. Den er et hit, trods tre lag. Hvad synes i? Husk giveaway’en! 🙂

Sally Hansen Palm Treat

anmeldelse

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.