Den sidste af de nye Chanel lakker er Alchimie, en ret flot metallic, men dog ret streaky lak. Det tror jeg dog godt kan undgås ved at lave lidt tyndere lag end hvad jeg har lagt her. Jeg er især vild med det ganske diskrete shimmer der er i, som man kan se lidt tydligere på det nederste billede. Der er to lag på hver negl, selvom den faktisk dækker rigtig godt ved første. Der er toppet af med Dior’s Gel topcoat. Nu hvor i har set alle tre, hvad synes i så om dem? Er der nogen af dem i skal have fingrene i? 🙂

Chanel 591 Alchemie

Chanel Alchimie

Chanel Alchimie

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

5 thoughts on “Chanel Alchimie

  1. Kan se jeg var lige hurtigt nok ude med min forespørgsel 😉

    Jeg er stadig ret vild med den her, men den minder meget om Peridot som overhovedet ikke klæder mig, så det er én af dem der skal prøves inden jeg køber.

  2. Er vild med den, så den i eurowomans nyhedsbrev, og måtte bare eje den samme dag. De viste den på en som havde lagt den på hele neglen, for bagefter at gøre halvdelen mat med en topcoat. Det sidder jeg og leger med as-we-speak !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *