Link Love #3

linkloverijah

Link Love er stærkt tilbage efter en uges fravær, denne uge er det mere de personlige blogs som har vakt min interesse.

Modedullen har allerede haft fingrene i den fine Rose Moire fra Chanel, nui den er altså ret pæn 😀

Det her link er egentlig fra forrige uge, men jeg synes det var ret spændende så det skulle altså med. Trine fra Den Lille Recessionista har haft gang i et længerevarende projekt med at minimere hendes garderobe og nu er det så kommet til at resten af hjemmet også skal gennemgås og ryddes ud i. Et meget spændende projekt som jeg glæder mig til at følge!

Pixels & Poesi har til gengæld inspireret af bla. ovenstående indlæg, lavet en status over sin garderobe. Spændende læsning! Her vil jeg lige tilføje jeg altid bliver overrasket over hvor lidt tøj jeg egentlig har når andre laver sådanne statuser, det gælder tøj og sko. Det er bare ikke noget jeg går særlig meget op i 😛 Tror at min garderobe ender på måske 10.000 max hvis jeg skulle lave en status 😀

Louise fra Lullumut har været til casting hos Saint Tropez for at blive blogger hos dem, så jeg vil da opfordre jer til at gå ind og stemme på hende 🙂

Ugens anbefaling går til Miriam som skriver på Miriam’s Shoe in Shoes. Det er en blog der har alt, der er både på beauty, mode, sko, katte, drukture, videoer og virkelig interessante debatindlæg om det som vi andre tænker, men ingen tør sige. Det er en af de helt store grunde til at jeg knuselsker Miriam og hendes blog. Hun er siger sin mening og holder ikke kæft med den! Det leder til nogen virkelig spændende indlæg, f.eks har hun i den her uge skrevet om en smuk blogger er en bedre blogger? Noget jeg selv har tænkt over et par gange faktisk, men som alle andre gør, nok bare har slået hen igen. Hun skriver virkelig underholdende og det er dejligt behageligt at læse. Man efterlades med et smil på læben, i langt de fleste tilfælde når man har været forbi, især når det er et af hendes (cirka) ugentlige Jeg er jo Bridget Jones indlæg. De er altid underholdende 🙂 I øvrigt fylder hendes blog 2 år og der er varslet giveaways og der er allerede en igang hvor man kan vinde 2 Chanel lakker.. Ja hun er også en Chanel lady som jeg selv er 😉 WIN! Stort tillykke med blogfødselsdagen! 😀

4 comments

  1. Hvor er du søød! 😀 <3 Tusind tak for linket. Jeg har godt nok brug for stemmer, haha. Der er 2, der har virkelig mange stemmer.
    Synes de er så hyggelige de her indlæg, og så er det jo skægt selv at blive nævnt 🙂

  2. Hold da kæft, en anbefaling! Jeg er stolt og glad og taknemmelig over de meget, meget fine ord… Kæmpe virtuel krammer fra mig (og Frank, som – lets face it – er en af de større attraktioner på bloggen! :D)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.