Nilens Jord efterårsnyheder

Så er der lidt efterårsnyheder fra Nilens Jord. Der er to nye farver, Dusty Petrol og Dusty Purple. Begge lakker er ude i butikkerne nu og prisen er som altid 99,95 kr vejl. udsalgspris 🙂 Farverne er jo i den grad efterårsfarver og rammer plet med mit humør lige for tiden. Lidt støvet og grønt og lilla 😛 Synes i øvrigt at Dusty Purple minder en lille smule om Chanel’s Paradoxal, dog overhovedet ikke i nærheden af at være en dupe, det må være det lilla der gør det 🙂 Hvad synes i om dem? Er det gode efterårsfarver? 😀

Begge dækker i øvrigt rigtig fint ved 2 lag, som de også er vist med her 🙂

Nilens Jord Dusty Petrol

Nilens Jord Dusty Purple

anmeldelse

9 comments

 1. Det er nogle skønne farver, til det her lidt mørke og triste efterårsvejr,
  er især vild med den lilla og er som regel også altid lilla, i alle afskygninger jeg vender tilbage til 🙂

 2. Hvornår og i hvilke butikker kan de nye farver købes?
  Jeg er særligt interesseret i Dusty Purple, som jeg synes er super flot og i tråd med Nilens Jord Sapphire, som jeg har købt gennem jeres shop 🙂

  1. Hej Anne
   Jeg må nok desværre skuffe dig med de har været ude i flere år, da det her indlæg er et par år gammelt. Men det kan jo være du er heldig at finde dem på en webshop som stadig har dem 🙂 Andet kan jeg nok ikke henvise dig til desværre. Eller evt. prøv trendsales. Mine de her to er solgt.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.