Julekalender 3. december: Vind Deborah Lippmann Minilakker gavesæt

logover

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebooktwitterinstagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 25 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig :) Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret :)

Dagens låge:

I dag har jeg allieret mig med LuxBeauty.dk som har kastet en lækker præmie ind bag dagens låge, nemlig en gaveæske med 3 Deborah Lippmann minilakker i. 8 ml er der i hver flaske og farverne er My Prerogative, Putty in your hands og Raspberry Beret. Sættet har en værdi af 398 kr. og hvis i ikke kan vente med at se om i vinder det, så kan det altså også fås lige her :)

deborahlippmanngavesaet
a Rafflecopter giveaway

Indeholder affiliatelinks.

 


97 Comments


 1. Uh, det mærke ville jeg gerne prøve! <3

 2. jeg deltager

 3. fine fine!!

 4. Jeg er da med :) Lækre lakker <3

 5. Wuhuuu :D

 6. Uhh de er fine :-D

 7. Jamen, hvad kan jeg sige – Jeg ELSKER alt hvad der har med negle og neglepynt at gøre, og disse lakker er jo bare skønne
  Rigtig glædelig jul til alle

 8. Katja Skiby Andersen

  Kender ikke mærket – men ser bestemt interessant ud!

 9. Årh, vil psykogerne vinde! Jeg eeeelsker DL, men hun er eddermame en dyr dame!

 10. Skønne gaver :-)

  Der er én ting jeg slet ikke fatter og det er hvordan jeg skal linke et link til min profil. Hvordan gør jeg det?

  • Hvis du trykker på Your Profile på bloglovin så kan du hvis du trykker på edit, sætte et brugernavn, og det er det du skal linke til, når du altså har gemt det :)

 11. De er bare flotte farverne,deltager,god jul.

 12. En lækker præmie :)

 13. Wow, flotte!

 14. Har altid ønsket mig dette mærke :-)

 15. Alt for lækker præmie! :D

 16. Josephine schormand Bendixen

  Har aldrig prøvet det mærke og kunne godt tænke mig at prøve det er mega neglelak elsker
  de bedst neglak hilsner Josephine

 17. hvis jeg vinder, bliver det mine første deborah lippmann lakker :)

 18. Jeg kunne godt tænke mig at prøve dem.

 19. I’m in! :D Fed konkurrence!!

 20. Annesofie Kjeller Larsen

  Uha de er lækre!!!Deltager :)

 21. Så lækkert, noget jeg gerne vil vinde:)

 22. Uha. Nice. Vil gerne Være med :)

 23. Lækkert!

 24. Uh jeg vil gerne vinde! :)

 25. jeg deltager og håber:-)

 26. Deltager selvfølgelig også idag :D

 27. Deltager gerne–håber jeg er heldig

 28. Skøn give away i dag!

 29. Uhh, den ville jeg gerne vinde:)

 30. Har stadig til gode at prøve DL :)

 31. Feeeeeeeeeed give away!
  Har aldrig prøvet DL – så fingrene er krydsede!

  Kram, Luisa :)

 32. uuuh .. lækkert!

 33. Louise Schiørring

  Rigtig fine lakker :-D

 34. Emilia Maria Wich

  Jeg deltager

 35. Uuuh! Hvor vil jeg gerne deltage! :)

  Hilsen Patricia
  pbelsoe@hotmail.com

 36. Smukke lakker :)

 37. Den sejeste julekalender i blogland :-D

 38. Det er et af de mærker jeg gerne har ville prøve, men endnu ikke er kommet i nærheden af :)

 39. Lækre ting :)

 40. Fede farver <3

Leave a Reply