Bonbonland!

Tilbragte min dag i Bonbonland med 4 skønne mennesker 🙂 Og det var jo lækkert vejr, så har vist fået en forbrænding på læben, igen igen igen.. suk 🙁 så meget for faktor 50! Eneste forlystelse jeg kastede mig ud i var at grave efter guldstykker.. men fandt ikke et eneste stykke så det opgav jeg 😛 Nå ja og så har vi fået lejlighed! Så jeg skal bruge min sommerferie på at flytte… yay lucky me 🙁

Went to Bonbonland today, the weather was great! And we had so much fun, only thing I tried was digging for gold.. but couldnt find any… so gave up 😛 Oh and we are moving! We got an apartment, so I am gonna spend my summer vacation on packing and moving.. yay… or not 🙁

6 comments

 1. looks like you had fun!
  the only thing worse than moving in the summer heat is moving in snow…
  i hate moving. i have moved 11 times in 10 years… i am so sick of it!

  1. Sorry for late reply.. guess i have forgotten all about these post 😛

   I only moved when it rained once.. can imagine its way more difficult in the snow 😮

 2. Øj det er godt nok længe siden jeg har været i Bonbonland 😛 Bor kun en halv times tid derfra, eller mine forældre gør – så det var jo noget vi gjorde et par gange hver sæson med vennerne 🙂

 3. ahh moving in the summer sounds like no fun! actually, moving in the winter doesn’t sound like fun either…:-/ sorry doll! this place looks like fun, i always enjoy seeing your daily life photos aswel as your nail-related ones!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.