Julekalender 2. december: Vind lækker Herôme neglepleje & neglelak

logover

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebooktwitterinstagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 25 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig 🙂 Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret 🙂

Dagens låge:

Vinderen af dagens låge vinder et sæt lækkert neglepleje og en neglelak fra Herôme. Sættet består af Nail Hardener Strong, som gør dine negle stærke og sunde på 14 dage. ikke mindst får de får også deres naturlige glans tilbage og spalter ikke mere. Wonderpen er et serum der heler og beroliger tørre, ømme og sprukne neglebånd, altså perfekt til de tørre vintermåneder vi er i nu. Ikke mindst en lækker rød julelak i farven Amsterdam 🙂 Pakken har en værdi af 300 kr.

heromewonderpen
a Rafflecopter giveaway

Præmien er venligst sponsoreret af Herôme Danmark

86 comments

  1. Jeg er med igen i dag. Dejligt at du gider at bruge tid på at lave sådan en lækker julekalender for os.

  2. Super lækker give-away! Kunne virkelig godt tænke mig at vinde, da mine negle er helt ødelagte. Kunne også være dejligt at vinde fordi jeg ikke holder jul og derfor ikke får gaver, så det kunne være dejligt at få noget alligevel her i december måned 🙂

  3. Jeg har aldrig prøvet deres produkter, men vil rigtig gerne vinde, og så endda lige dette sæt 🙂

  4. neglepleje og lak er altid godt!
    Jeg har længe godt ville prøve Heromes hærder! så håber det er nu det skal være! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.